englishcontact
 
18/05/2005 Master class si intilniri cu Andrei Serban, Bucuresti si Cluj, iunie 2005
  Master class cu Andrei Serban la Cluj
Asociatia ECUMEST, in parteneriat cu Teatrul National din Cluj, organizeaza in perioada 8-18 iunie 2005 un master class sustinut de regizorul Andrei Serban. Acesta va reuni actori ai Teatrului National din Cluj, precum si studenti ai Facultatii de Teatru din Cluj.

De asemenea, ECUMEST va organiza, impreuna cu parteneri din Bucuresti si Cluj, o serie de evenimente prilejuite de prezenta lui Andrei Serban in Romania, dupa cum urmeaza:


Intilniri cu Andrei Serban la Bucuresti

> 1 iunie, orele 17.00. UNATC, sala Ileana Berlogea, str. Matei Voievod 75-77

ECUMEST lanseaza publicatia "Cercuri in apa. Un atelier cu Andrei Serban povestit de Tania Radu", realizata in urma atelierului international sustinut de regizorul Andrei Serban in iunie 2004 la Sfintu Gheorghe. Publicatia apare cu sprijinul ziarului Cotidianul, al Fildas Trading si al Centrului de Cultura Arcus.
Lansarea este insotita de o intilnire exceptionala cu Andrei Serban, avind ca tema educatia artistica. Discutia va fi moderata de Corina Suteu.

> 2, 3 & 6 iunie, orele 18.00. Colegiul Noua Europa, str. Plantelor nr. 21

"Conversatii cu Andrei Serban". Intilniri organizate in parteneriat cu Colegiul Noua Europa. Programul va fi diferit in fiecare seara, cuprinzind lecturi din propriile insemnari despre teatru, opera si viata ale lui Andrei Serban, prezentari de imagini din cele mai recente spectacole ale sale, sau discutii libere cu publicul.


Intilniri cu Andrei Serban la Cluj

> 10 iunie, orele 19.00. Casa Tranzit, str. Baritiu nr. 16

"Conversatii cu Andrei Serban". Intilnire organizata in parteneriat cu Fundatia IDEA, cuprinzind lecturi din propriile insemnari despre teatru, opera si viata ale lui Andrei Serban si discutii libere cu publicul.

> 14 iunie, orele 12.00. Facultatea de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, str. Horea nr. 7

"Conversatii cu Andrei Serban". Intilnire organizata in parteneriat Teatrul National din Cluj. Discutie libera cu studentii Facultatii de Teatru, deschisa publicului larg, despre scoala de teatru si antrenamentul tinarului actor.


Proiectul este initiat de Asociatia ECUMEST si beneficiaza de sprijinul Ministerul Culturii si Cultelor, in urma licitatiei deschise organizatiilor neguvernamentale.

Parteneri media: Cotidianul, Liternet, Observator Cultural, Revista 22, Suplimentul de cultura, Senso TV, TVR1Contact
Stefania Ferchedau, coordonator proiect
Asociatia ECUMEST
tel/fax: 021-21 22 100, mobil: 0740 300 124
email: ecumest@ecumest.ro
< inapoi