englishcontact
 
18/02/2003 S.T.E.P. beyond - un nou fond de mobilitate lansat de Fundatia Culturala Europeana din Amsterdam
  Fundatia Culturala Europeana (Amsterdam) a lansat un nou fond de mobilitate menit a incuraja cooperarea si schimburile dintre membrii actuali ai Uniunii Europene, tarile ce vor adera la uniune in 2004 si viitorii vecini estici au Uniunii largite.

S.T.E.P. beyond (sau 'Supporting Travel for European Projects') urmareste tocmai sustinerea mobilitatii in vederea dezvoltarii si lansarii unor proiecte europene, fiind propus in cadrul directiei de actiune "Enlargement of Minds" a Fundatiei Culturale Europene.

Fondul de mobilitate se adreseaza exclusiv indivizilor (artisti, operatori culturali, jurnalisti culturali, traducatori si cercetatori in domeniul cultural) din tarile mai sus mentionate, care pot solicita sprijin financiar pentru calatorii de: * Explorare; * Cooperare; * Networking (consultati Ghidul de aplicare pentru ca exista conditii diferite de eligibilitate pentru cele trei tipuri de calatorii).

Nu exista data limita de aplicare, dar formularele trebuie depuse cu cel putin 8 saptamini inaintea calatoriei.


Informatii detaliate si formularele de aplicatie sint disponibile la http://www.eurocult.org/chapter4/advocating.asp?id=39
Alte detalii pot fi obtinute de la: Lieke Schuitmaker, Coordonator: lschuitmaker@eurocult.org.

Pentru alte informatii despre Fundatia Culturala Europeana, programele sale si oportunitatile de finantare consultati www.eurocult.org. Va reamintim ca in cadrul programului de GRANTURI al fundatiei, urmatoarea data limita de depunere a cererilor de finantare este 15 martie 2003!
< inapoi