englishcontact
 
15/06/2007 Subcultural Scuba Divers la Cluj: Spirit civic, pacifism si ecologie in artele martiale romanesti / Casa Tranzit /
20 iunie
 
Dupa Timisoara si Bucuresti, ECUMEST va invita la Cluj la o noua prezentare Subcultural Scuba Divers, care va avea loc miercuri, 20 iunie, 20.00, la Casa Tranzit (Str. Baritiu, nr. 16).

Subcultural Scuba Divers << adica scufundatorii care nu folosesc tuburi de oxigen, care folosesc snorkel si ochelari... nu coborim la adincimi atit de mari, nu folosim batiscafuri, dar ajungem uneori in ape destul de tulburi, si acolo, chiar daca nu gasim amfore, sa zicem, mai gasim un bocanc sau un siret, si cu ajutorul lor incercam sa producem materiale, sa facem filme. Vrem sa arhivam in special zona de subcultura dintre '85 si '95, o perioada a copilariei noastre, legata mai ales de artele martiale romanesti, si, de fapt, de reconstructia lor fictiva si legendele urbane declansate de aceste arte >>.

Scuba Divers: Stefan Tiron & Sebastian Big

Intilnire organizata in parteneriat cu Fundatia Tranzit.


Subcultural Scuba Divers face parte din reSourcing. plaforma critica, un proiect derulat de ECUMEST si sustinut de Fundatia ERSTE.

Info & coordonare: Stefania Ferchedau, stefania@ecumest.ro.
< inapoi