englishcontact
 
02/05/2007 2% pentru ECUMEST
  Puteti contribui la sustinerea tinerilor artisti din Romania, daca la depunerea declaratiei de venit global veti directiona 2% din impozitul dvs. catre Asociatia ECUMEST, completind urmatoarele coordonate ale ECUMEST:

Nume: Asociatia Culturala ECUMEST
Cod fiscal: 12384576

IBAN: RO06 RNCB 0072 0496 9506 0001/RON
dupa cum urmeaza:

1. Daca aveti venituri din salarii:
> In declaratia 230 (punctele A si B). Nu este obligatoriu sa completati suma corespunzatoare a 2% din impozit, ea va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Descarcati formularul aici.

2. Daca aveti venituri din alte surse (profesii libere, drepturi de autor etc.):
> In declaratia 200, la punctul III (pag.4) privind Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Descarcati formularul aici.

Nu va costa nimic, ci puteti decide in acest fel cum se folosesc o parte din banii publici la care contribuiti. Declaratiile pot fi trimise prin posta la administratia financiara aferenta domiciliului dumneavoastra sau pot fi depuse direct la sediul acesteia pina la 15 mai 2007.

Intre programele constante ale ECUMEST se numara: sustinerea unor calatorii de studiu si participari la proiecte si festivaluri internationale, organizarea cu regularitate a unor ateliere dedicate artistilor si operatorilor culturali.

In 2007, ECUMEST deruleaza proiectele:
> reSourcing. platforma critica, o cercetare multidisciplinara asupra istoriei culturale recente in Romania, cu scopul de a documenta miscari care au influentat dezvoltarea prezenta a scenei culturale, artistice si intelectuale, implicind artisti din dans contemporan, teatru, arte vizuale si presupunind prezentari si discutii publice, publicatii si proiecte artistice.
> Traveling Academy - un laborator de teatru itinerant sub directia artistica a regizorului Andrei Serban. Laboratorul reuneste tineri actori si presupune sesiuni de lucru anuale atit in Romania, cit si in strainatate, avind ca scop propunerea unui format educational alternativ si facilitarea unei veritabile confruntari a acestora cu tendintele artistice internationale. In 2007 vor avea loc doua sesiuni de lucru, una in Romania si una la New York, in colaborare cu Institutul Cultural Roman NY.

< inapoi