englishcontact
 
05/06/2003 Institutul Francez din Bucuresti, Asociatia ECUMEST si Universitatea de Arta din Belgrad au lansat in 5 iunie 2003 in Romania programul de MASTER in Management si Politici Culturale in Balcani (Belgrad)
  Programul de Studii Postuniversitare in Management si Politici Culturale in Balcani este organizat de Universitatea de Arta din Belgrad (UAB) in colaborare cu universitatile franceze Lyon II, Institutul de Studii Politice din Grenoble si Paris IX Dauphine si este sustinut de Ministerul Francez al Afacerilor Externe, cu participarea UNESCO si a Initiativei Central Europene. Ambasada Frantei la Bucuresti, Institutul Francez din Bucuresti si Asociatia Culturala ECUMEST sint partenerii locali ai acestui proiect.

Acest program se adreseaza absolventilor ce poseda deja o diploma universitara sau tinerilor profesionisti din domeniul cultural din intreaga regiune balcanica ce poseda cunostinte solide de limba franceza si/sau engleza. El se articuleaza intre invatamintul teoretic si cel practic (prin rezidente si stagii in institutii culturale din Franta si din intreaga regiune balcanica).

Programul vizeaza sa formeze viitori responsabili si administratori ai organizatiilor culturale publice sau private din regiune, furnizindu-le instrumente de analiza teoretica si operationala necesare pentru dezvoltarea si punerea in practica a politicilor si a proiectelor culturale.

Acest program ofera sansa de perfectionare si de obtinere a unui certificat in management cultural si candidatilor care nu poseda o diploma universitara. Pentru studentii francofoni absolvirea programul duce la obtinerea unei duble diplome din partea UAB si a universitatilor franceze.


Coordonatoarea acestui program de studiu din partea Universitatii de Arta din Belgrad, dra Marijana Cvetkovic, a fost prezenta la Bucuresti in 5 iunie 2003 pentru a prezenta acest program, alaturi de reprezentanti ai Asociatiei Culturale ECUMEST si ai Serviciilor Culturale Franceze la Bucuresti.

Termenul limita de trimitere la Universitatea de Arta din Belgrad a formularului de inscriere este 18 iulie 2003, iar dosarele de candidatura (cu documentele aferente) pot fi depuse pana la 1 octombrie 2003.

Pentru informatii generale despre program:

Consultati brosura programului:
> in limba engleza (document pdf, 430 Kb)
> in limba franceza (document pdf, 430 Kb)

Descarcati formularul de inscriere:
> in limba engleza (document Word, 268Kb)
> in limba franceza (document Word, 265 Kb)

sau contactati:

Antena Romania
Asociatia Culturala ECUMEST
Oana Radu, Dan Ghita
adresa: Str. Batistei 14, 701314 Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-21 22 100
email: ecumest@ecumest.ro

Universitatea de Arta din Belgrad
Marijana Cvetkovic
adresa: Kosancicev venac 29, Belgrad, Serbia & Muntenegru
tel: +381 11 626 994
email: medjunar@arts.bg.ac.yu
website: www.arts.bg.ac.yu
< inapoi