englishcontact
 
04/08/2006 ECUMEST cauta coordonator de proiecte
 
Un nou coordonator de proiecte va intra in echipa ECUMEST incepind cu toamna 2006.

Ce cautam: viitorul membru al echipei noastre, fie el student sau absolvent studii superioare (arte, stiinte sociale, politice, economie, relatii internationale etc.) trebuie: sa aiba un interes specific pentru fenomenul cultural si artistic actual; o foarte buna cunoastere a limbii engleze, cunoasterea limbii franceze reprezintind un avantaj; cunostinte solide de operare calculator; sa aiba initiativa si sa fie dinamic; sa fie un bun organizator si comunicator.

Ce atributii: participare la proiectele derulate de ECUMEST la nivel national si international, organizare evenimente, editare documente si publicatii in cadrul acestor proiecte, activitati de fundraising.

Ce oferim: lucrul intr-o echipa creativa si profesionista, conectata la scena culturala si artistica nationala si internationala.

Persoanele interesate sa candideze sint rugate sa trimita, pina la data de 24 august 2006, CV si scrisoare de intentie in limba engleza pe adresa de email office@ecumest.ro. Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu la inceputul lunii septembrie.

Mai multe detalii pot fi obtinute la telefon la 021-319 27 11. Informatii cu privire la proiectele derulate de ECUMEST sint disponibile la pe acest site.
< inapoi