englishcontact
 
11/09/2006 Seminar de training: Mobilitate si cooperare culturala in era spatiilor digitale
  Bucuresti, 27 octombrie 2006
Data limita de inscriere: 11 octombrieIn urma sesiunilor de training conduse de Corina Suteu in 2005 la Helsinki, Bucuresti si Paris pe temele mobilitatii si competentei interculturale in era digitala, trei dintre participantii la acest program au acum ocazia de a dezvolta noi perspective in interiorul acestor problematici, propunind la rindul lor un nou format de training in acest cadru. Sanna Kangasluoma (FI), Cristina Farinha (PT) si Aleksandra Uzelac (HR) vor sustine o sesiune de training axata pe teme precum continutul cultural in format digital si mobilitatea virtuala, motoare si bariere ale mobilitatii, retelele culturale - cai reale si virtuale catre cooperarea culturala.

On-The-Move si ECUMEST organizeaza aceasta noua sesiune de formare a formatorilor in cadrul proiectului G2CC - Gateway to Cultural Collaboration finantat de Comisia Europeana.

Sesiunea de training va avea loc in ziua de 27 octombrie la Bucuresti. Acest seminar va fi reluat in data de 9 noiembrie in cadrul intilnirii IETM Mobile.Home de la Helsinki (pentru detalii vizitati www.ietm.org).

Trainingul este deschis organizatorilor, producatorilor, managerilor, artistilor sau profesorilor/formatorilor in domeniul managementului cultural interesati sa aprofundeze aceste teme, dar si in masura sa puna in practica si sa transmita mai departe continutul acestei sesiuni de formare.

Seminarul va avea loc la Centrul National al Dansului din Bucuresti, care este partenerul acestui eveniment. Limba de lucru va fi engleza.

Sesiunea este oferita in mod gratuit unui numar de 20 de participanti, selectia acestora urmind a fi facuta pe baza unui formular de inscriere trimis la coordonatele de mai jos. Cheltuielile de transport si de cazare sint in sarcina participantilor.

DESCARCATI:
> Scurta prezentare a sesiunii (document pdf, 96,3 kb)
> Formular de inscriere (document word, 34 kb)


Va rugam sa trimiteti formularele de inscriere pina cel tirziu 11 octombrie la adresa office@ecumest.ro.
Persoana de contact: Stefania Ferchedau, director, ECUMEST


This initiative forms part of the G2CC (Gateway to Cultural Collaboration) project, supported by the European Union - Directorate General for Education and Culture (Dec2004-Dec2006) and is run in an active partnership with the four G2CC co-organisers: ERICarts Institute, European Cultural Foundation/ Laboratory of European Cultural Cooperation, Fitzcarraldo Foundation, and On-the-move Association.
< inapoi