englishcontact
 
13/04/2005 Cui i-e frica de sectorul cultural independent?
Bucuresti, 20 aprilie 2005
  O noua intilnire in cadrul "Pietei de dezbateri" lansate de Asociatia ECUMEST:
20 aprilie, ora 12:00
Centrul National al Dansului

Unul din subiectele care au revenit constant in dezbaterile din ultima vreme legate de noua strategie a Ministerului Culturii si, in general, de finantarea publica in domeniul cultural, a fost acela referitor la artistii si organizatiile culturale independente, provocind discutii aprinse despre insasi semnificatia acestui termen si legitimitatea independentilor de a avea acces la fonduri publice.

Va invitam in data de 20 aprilie la o intilnire care urmareste punerea in discutie a ceea ce inseamna independent, neguvernamental, liber profesionist, alternativ, incercind o diferentiere intre planuri - cel institutional, cel legal si cel artistic, precum si o evidentiere a diferitelor perceptii si practici legate de acestea in contextul romanesc.

Intilnirea se desfasoara in cadrul "Pietei de dezbateri" - un proces de analiza, propuneri si dezbateri in vederea definirii unei strategii de dezvoltare culturala a Romaniei pe termen lung - si este realizata cu sprijinul programului Policies for Culture. Ea va avea loc in spatiul Centrului National al Dansului, Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 2 (Cladirea Teatrului National, intrarea Laptarie), etajul 4.

Toti cei interesati sint rugati sa confirme participarea la coordonatele Asociatiei ECUMEST. Mai multe detalii despre intilnire vor fi disponibile in foarte scurt timp.


Asociatia ECUMEST
Tel/fax: 021-21 22 100
Email: ecumest@ecumest.ro
< inapoi