englishcontact
 
18/05/2007 reSourcing. plaforma critica la Arad: 10 ani de teatru independent in Romania. ECUMEST organizeaza in cadrul "reSourcing. platforma critica" in parteneriat cu Festivalul de Teatru Underground de la Arad dezbaterea "10 ani de teatru independent in Romania", care va avea loc marti, 22 mai, 11.30, la Clubul KF (str. Episcopiei nr. 11-13).
Mai multe detalii despre eveniment...
09/05/2007 Shortcut & Subcultural Scuba Divers: doua intilniri reSourcing. platforma critica. ECUMEST va invita in cadrul reSourcing. platforma critica la doua intilniri ce vor avea loc la Centrul National al Dansului Bucuresti (bd. Nicolae Balcescu nr. 2, cladirea TNB, acces spre Laptaria Enache, etajul 4), in 15-16 mai.
Mai multe detalii despre cele doua evenimente...
07/05/2007 Scena culturala contemporana din Romania in focus pe LabforCulture.org. La solicitarea LabforCulture.org, ECUMEST a realizat o serie de materiale referitoare la statusul actual al scenei culturale contemporane din Romania. Documentarea este in prezent parte a sectiunii Region in Focus dedicate Romaniei si Bulgariei in cadrul portalului LabforCulture.org.
Mai multe detalii...
02/05/2007 2% pentru ECUMEST. Incepind cu anul 2005, contribuabilii persoane fizice pot decide direct asupra folosirii unei parti din impozitul datorat statului prin directionarea catre o organizatie non-profit a 2% din acest impozit.
Aflati cum puteti sprijini proiectele Asociatiei ECUMEST...
27/04/2007 Capitalul civic in actiune - un studiu de caz. Asociatia ECUMEST (Bucuresti), Fundatia Culturala Europeana (Amsterdam) si Fundatia Interarts (Barcelona) anunta lansarea cartii "Guide to Citizen Participation in Local Cultural Policy Development for European Cities". Publicatia exploreaza cadrul conceptual si teoriile care stau la baza implicarii cetatenilor in dezvoltarea politicilor culturale locale, precum si mecanismele care faciliteaza procesul de participare la nivel urban.
Mai multe detalii...
12/04/2007 reSourcing. platforma critica. Incepind cu luna ianuarie 2007, un grup format din artisti, initiative din domeniul artei contemporane si al managementului cultural deruleaza proiectul-pilot reSourcing. platforma critica, o cercetare multidisciplinara modulara asupra istoriei culturale recente in Romania, propunindu-si documentarea si recuperarea unor miscari care au influentat dezvoltarea prezenta a scenei culturale, artistice si intelectuale.
Mai multe detalii despre proiect si evenimente...
Numar pagini: 28 | 1  2  3  4  5   ... 28