englishcontact
 
25/07/2003 Raportul seminarului international "Dezvoltarea strategiilor culturale locale in sud-estul Europei. Valorificind practica si experienta acumulata" ce a avut loc in luna mai la Bucuresti in cadrul programului Policies for Culture este acum disponibil, in limba engleza, in pagina web a programului, alaturi de dosarul integral al seminarului.
Consultati pagina Downloads...
25/07/2003 Raportul seminarului international "Dezvoltarea strategiilor culturale locale in sud-estul Europei. Valorificind practica si experienta acumulata" ce a avut loc in luna mai la Bucuresti in cadrul programului Policies for Culture este acum disponibil, in limba engleza, in pagina speciala dedicata acestui eveniment, alaturi de dosarul integral al seminarului. Consultati pagina web a seminarului...
24/07/2003 Un nou numar (vara 2003) al Policies for Culture online Journal avind tematica "Dezvoltarea strategiilor culturale locale in sud-estul Europei" este acum disponibil in format pdf la www.policiesforculture.org/periodicals (in limba engleza)
05/06/2003 Institutul Francez din Bucuresti, Asociatia ECUMEST si Universitatea de Arta din Belgrad au lansat pe 5 iunie 2003 programul de Master in management si politici culturale in Balcani (Belgrad). Programul este organizat de Universitatea de Arta din Belgrad in colaborare cu universitatile franceze Lyon II, Institutul de Studii Politice din Grenoble si Paris IX Dauphine si este sustinut de Ministerul Francez de Externe, cu participarea UNESCO si a Initiativei Central Europene. Ambasada Frantei la Bucuresti, Institutul Francez din Bucuresti si Asociatia Culturala ECUMEST sint partenerii locali ai acestui proiect.
Detalii despre program si formularul de inscriere...
21/04/2003 Asociatia ECUMEST si Fundatia Culturala Europeana organizeaza, in cadrul programului "Policies for Culture", cu sprijinul Initiativei Central Europene si al Ministerului Culturii si Cultelor, seminarul international "Dezvoltarea strategiilor culturale locale in sud-estul Europei. Valorificind practica si experienta acumulata". Seminarul a avut loc la Bucuresti in perioada 8-10 mai si a reunit reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, ai organizatiilor culturale si experti in domeniul politicilor culturale locale din intreaga Europa, si in special din regiunea sud-est europeana.
Consultati programul seminarului, articole si alte materiale documentare in pagina web a programului Policies for Culture...
21/04/2003 Studentii programului postuniversitar de Studii in interculturalism, management artistic si mediere in Balcani, initiat de Universitatea de Arta din Belgrad, precum si Rectorul Universitatii, doamna Milena Dragicevic-Sesic, s-au aflat in perioada 21-25 aprilie 2003 la Bucuresti in cadrul unei rezidente organizate de Asociatia Culturala ECUMEST.
Detalii despre acest program de studii postuniversitare...
Numar pagini: 28 | 22  23  24  25  26  27  28