englishcontact
 
23/03/2007 MASTER in Management si Politici Culturale in Balcani (Belgrad). Universitatea de Arte din Belgrad (UAB) anunta sesiunea de inscrieri 2007 la programul de Master in Management si Politici Culturale. Programul este organizat de UAB in colaborare cu Universitatea Lyon 2 si este sutinut de Ministerul Francez al Afacerilor Externe, cu participarea UNESCO si a Initiativei Central Europene.
Detalii despre program si formularele de inscriere...
23/02/2007 Actiune comuna pentru imbunatatirea mecanismelor de finantare in cultura. In continuarea actiunilor derulate in cursul ultimilor ani cu privire la functionarea mecanismelor de finantare in cultura, ECUMEST face in prezent parte dintr-un grup de initativa - reunind organizatii culturale independente, artisti si institutii publice - care va adresa un memoriu Guvernului Romaniei si in special Ministerului Finantelor Publice in vederea modificarii cadrului legislativ care reglementeaza finantarea pentru acest sector. O conferinta de presa pe aceasta tema va avea loc miercuri, 28 februarie 2007, ora 11.00, in Sala Ronda a Centrului National al Dansului Bucuresti.
Mai multe detalii, textul memoriului si petitia online...
31/01/2007 Buletinul PfC pe lunile decembrie-ianuarie. Titlurile buletinului Policies for Culture nr. 24 includ: stiri si evenimente din regiune: initiativa regionala a retelei Clubture (Croatia); ECF si Soros Moldova lanseaza un proiect pilot in domeniul politicilor culturale; protestul organizatiilor si artistilor din Ljubljana cu privire la finantarea publica pentru cultura la nivel local (Slovenia); proiecte si initiative: "Practices of (Post-) Yugoslav Art"; "A cultural policy for the international space station"; publicatii si resurse online: editia a 8-a a "Compendium of Cultural Policies and Trends in Europe"; "Rethinking the Social Impact of the Arts: a critical-historical view"; "A critical anthology: Mind the Map! - History is Not Given". Numeroase alte stiri si evenimente aici: Numarul 24 (decembrie 2006 - ianuarie 2007).
04/01/2007 ECUMEST s-a mutat intr-un spatiu nou. Incepem cu entuziasm anul 2007 intr-un spatiu al carui design este semnat de Liste Noire, situat in zona Lipscani (Curtea sticlarilor), un loc in care atmosfera incepe sa fie din ce in ce mai mult marcata de prezenta unor initiative culturale contemporane. Mutarea a reprezentat un proiect in sine la sfirsitul lui 2006 si pregateste terenul pentru lansarea programelor pe care ECUMEST le va dezvolta in 2007. Noua noastra adresa este str. Selari nr. 9-11 (Curtea sticlarilor), etaj 2, 030068 Bucuresti.
Fotografii si mai multe detalii in curind...
21/11/2006 Buletinul PfC pe lunile octombrie-noiembrie 2006. Titlurile buletinului Policies for Culture nr. 23 includ: un nou proiect prezentat in artist's corner - Lost Highway Expedition; proiectul "Active Citizens - Local Cultures - European Politics"; stiri si evenimente din regiune: dezbatere cu privire la finantarea organizatiilor culturale si de tineret din fonduri publice la nivel local; UrbanFestival (Zagreb); inaugurarea noii locatii a Centrului Cultural Tocka (Skopje); oportunitati de finantare/ studiu: Programul comunitar in domeniul cultural (2007-2013) - Sprijin pentru actiuni culturale; diploma europeana in managementul proiectelor culturale; si numeroase publicatii.
Cititi e-buletinul aici: Numarul 23 (octombrie-noiembrie 2006).
02/11/2006 Seminarul de training On-The-Move/ECUMEST. Noul seminar de training organizat de ECUMEST si On-The-Move in 27 octombrie la Bucuresti a adus impreuna participanti din Romania, Moldova si Cehia, venind din domenii de activitate foarte variate - artele spectacolului si arte vizuale, dar si sociologie sau studii culturale -, artisti si operatori culturali din organizatii publice si private deopotriva, si avind un interes comun pentru problemele mobilitatii si ale cooperarii culturale in contextul expansiunii spatiilor digitale.
Mai multe detalii si prezentarile trainerilor...
Numar pagini: 28 | 2  3  4  5  6   ... 28