englishcontact
 
15/09/2006 Prima intilnire de lucru a proiectului 'Culture for Structural Development'. Intre 16-18 septembrie, ECUMEST participa la Ruse, in Bulgaria, la intilnirea de dezvoltare a proiectului 'Culture for Structural Development', avind ca scop sustinerea culturii ca un agent al dezvoltarii regionale in sud-estul Europei. In urma implicarii sale in procesul lansat de Conferinta de la Berlin pentru o Politica Culturala Europeana (noiembrie 2004), ECUMEST este unul din partenerii regionali ai acestui proiect, alaturi de Fundatia AltArt (Cluj) si initiativa 'A Soul for Europe' (Berlin), precum de Fundatia CULT.BG (Sofia).
Mai multe detalii si documentul de prezentare a proiectului...
11/09/2006 Seminar de training: Mobilitate si cooperare culturala in era spatiilor digitale. In urma sesiunilor de training conduse de Corina Suteu in 2005 la Helsinki, Bucuresti si Paris pe temele mobilitatii si competentei interculturale in era digitala, trei dintre participantii la acest program au acum ocazia de a dezvolta noi perspective in interiorul acestor problematici, propunind la rindul lor un nou format de training in acest cadru. Sanna Kangasluoma (FI), Cristina Farinha (PT) si Aleksandra Uzelac (HR) vor sustine in 27 octombrie la Bucuresti o sesiune de training axata pe teme precum continutul cultural in format digital si mobilitatea virtuala, motoare si bariere ale mobilitatii, retelele culturale - cai reale si virtuale catre cooperarea culturala.
Mai multe detalii si formularul de inscriere...
09/08/2006 ECUMEST e-flash: august 2006. Informatii despre echipa, proiectele, studiile si publicatiile curente ale ECUMEST.
07/08/2006 Dezbaterea privind mecanismul de finantare din Fondul Cultural National. In urma dezbaterii din luna iunie intre reprezentantii Ministerului Culturii si Cultelor, Administratiei Fondului Cultural National si ai organizatiilor culturale, organizata la initiativa si cu o documentare realizata de ECUMEST si AltArt, AFCN si MCC au pregatit o propunere de modificare a actelor normative cu privire la functionarea mecanismului de finantare din Fondul Cultural National. Mai multe detalii...
04/08/2006 ECUMEST cauta coordonator de proiecte. Un nou coordonator de proiecte va intra in echipa ECUMEST incepind cu toamna 2006. Ce cautam? Viitorul membru al echipei noastre, fie el student sau absolvent studii superioare (arte, stiinte sociale, politice, economie, relatii internationale etc.) trebuie: sa aiba un interes specific pentru fenomenul cultural si artistic actual; o foarte buna cunoastere a limbii engleze, cunoasterea limbii franceze reprezintind un avantaj; cunostinte solide de operare calculator; sa aiba initiativa si sa fie dinamic; sa fie un bun organizator si comunicator. Mai multe detalii...
01/08/2006 Seminar de training. Cultura si dezvoltare locala: artistul si proiectul strategic al organizatiei culturale. In ce fel activitatea artistului trebuie si poate sa fie subiectul central al construirii unei strategii locale de functionare pertinenta a institutiei culturale? Cum se traduce strategic misiunea artistica a unei organizatii, care sint instrumentele care se afla la indemina managerului pentru a ramine fidel unei optiuni artistice si a gasi, in acelasi timp, mijloacele necesare pentru a o pune in practica? Acestea sint citeva din problematicile abordate in cadrul unui nou seminar de training ECUMEST sustinut de Saviana Stanescu si Corina Suteu in 24-25 & 28-29 august la Bucuresti.
Mai multe detalii si formularul de inscriere...
Numar pagini: 28 | 3  4  5  6  7   ... 28