englishcontact
 
21/07/2006 A aparut numarul 22 al buletinului Policies for Culture. Titlurile buletinului PfC pe luna iulie includ: stiri si evenimente din regiune: "Reclaim the City" - protest impotriva administratiei locale din Zagreb; intilnirea ministrilor culturii din sud-estul Europei la Varna; a doua conferinta regionala a muzeelor - Our Museum, Our Community: Our Partnership (Bucuresti); oportunitati: a doua licitatie de proiecte lansata de Fundatia Culturala Europeana din Amsterdam in 2006; publicatii si resurse online: Transcultural Europe - Cultural Policy in a Changing Europe; The challenge of transcultural diversities; ConnectCP - the International Who's Who of Cultural Policy, Planning and Research. Cititi e-buletinul aici:
Numarul 21 (mai-iunie 2006).
15/06/2006 Concluziile dezbaterii privind mecanismul de finantare din Fondul Cultural National. Majoritatea problemelor ridicate de participantii la dezbatere tin in principal de claritatea strategiei si a procedurilor AFCN si de birocratia de pe parcursul intregului proces de finantare. Astfel, rezolvarea anumitor probleme ar presupune, in primul rind, modificarea unor acte normative. Ministerul Culturii si Cultelor si-a asumat amendarea acelor acte normative care tin in mod direct de competenta ministerului.
Mai multe detalii despre rezultatele acestei intilniri...
11/06/2006 A aparut numarul 21 al buletinului Policies for Culture. Intre titlurile buletinului PfC pe mai-iunie: proiectul 'Europe Lost and Found: Lost Highway Expedition' in Balcanii de vest; stiri si evenimente din regiune: 'Mobile Studios' in Sofia; Altered Identities - workshop on Contemporary Art and Nationalism (Pristina); Mind the Gap. European Digital Culture Networking Event (Cluj-Napoca); oportunitati de fellowship pentru artistii si managerii culturali din estul Europei: ArtsLink Residencies & Independent Projects Awards 2007; publicatii si resurse online: portalul 'LabforCulture'; 'Art and Revolution. Artistic Activism During Long 20th Century'. Cititi e-buletinul aici:
Numarul 21 (mai-iunie 2006).
09/06/2006 Dezbaterea privind FCN & sinteza sugestiilor si a propunerilor primite. Ministerul Culturii si Cultelor va organiza marti, 13 iunie, dezbaterea cu privire la Fondul Cultural National. initiativa Asociatiei ECUMEST si a Fundatiei AltArt adresata MCC si AFCN, pe de o parte, si sectorului cultural, pe de alta parte este menita a aduce in dezbaterea publica dificultatile si incorentele aparute in functionarea FCN in cadrul primei sesiuni de finantare si sa propuna o serie de solutii care sa conduca la imbunatatirea de catre autoritatile publice implicate a sistemului inaintea lansarii urmatoarei sesiuni.
Mai multe detalii si materialul care documenteaza dezbaterea...
10/05/2006 Seminar de training: Managementul si finantarea proiectelor culturale. Dezvoltarea unui proiect cultural, dincolo de scrierea unei cereri de finantare, atragerea de fonduri private si dezvoltarea unei relatii arts-business pe termen lung, oportunitatile de finantare a proiectelor culturale si managementul de proiect in domeniul artistic sint tematicile abordate in cadrul unei noi sesiuni de training organizate de ECUMEST si sustinute de Aura Corbeanu, Oana Radu si Julia Rowntree in 25-27 mai la Bucuresti.
Mai multe detalii si formularul de inscriere...
09/05/2006 Fondul Cultural National - propuneri de imbunatatire. Derularea celei dintii sesiuni de finantare din Fondul Cultural National a scos in evidenta o serie de dificultati si incoerente in functionarea acestui nou mecanism de finantare creat in 2005. Pentru a discuta toate aceste probleme si a imbunatati mecanismul inainte de lansarea urmatoarei sesiuni de finantare si ca urmare a audientei acordate Asociatiei ECUMEST de domnul ministru Adrian Iorgulescu Ministerul Culturii si Cultelor va organiza in data de 1 iunie 2006 (data a se confirma) la Bucuresti o dezbatere cu toti operatorii culturali interesati de imbunatirea functionarii AFCN. Mai multe detalii...
Numar pagini: 28 | 4  5  6  7  8   ... 28