englishcontact
 
17/03/2006 ECUMEST e-flash: martie 2006. Informatii despre proiectele curente, publicatiile si participarile internationale ale ECUMEST.
13/03/2006 Patrimoniu conflictual si memorie recenta. Asociatia ECUMEST si Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" va invita luni, 20 martie 2006, ora 18:00, la conferinta "Patrimoniu conflictual si memorie recenta" sustinuta de Gabi Dolff-Bonekämper, completata de o perspectiva locala oferita de Catalin Berescu. Mai multe detalii...
02/03/2006 A aparut numarul pe luna februarie al buletinului Policies for Culture. Intre titlurile lunii: proiectele "art-e-conomy" (Serbia & Montenegru) si "The Usual Suspects" (Bulgaria), numeroase evenimente, precum si oportunitati de training variate pentru artistii si operatorii culturali din sud-estul Europei.
Cititi e-buletinul PfC aici: Numarul 18, februarie 2006.
07/02/2006 A aparut numarul pe luna ianuarie al buletinului Policies for Culture. Intre titlurile lunii: dezbaterea publica asupra strategiei culturale locale la Cluj; reactii la reducerea bugetului pentru cultura la Rijeka (Croatia); oportunitati de training: Bratislava Spring Academy - Strategic Development for Art Organisations in Changing Environments; Cultural Transitions in Southeastern Europe - "The Creative City: Crossing Visions and New Realities in the Region" (Dubrovnik, Croatia) si multe alte informatii. Cititi e-buletinul PfC aici: Numarul 17, ianuarie 2006.
30/01/2006 Intilnire Policies for Culture la Bucuresti. ECUMEST a organizat in data de 28 ianuarie o intilnire a partenerilor regionali ai retelei Policies for Culture. Intilnirea de la Bucuresti si-a propus sa puna in discutie modul in care toata experienta acumulata si reteaua regionala care s-a dezvoltat pot si trebuie sa fie folosite pentru a raspunde contextului actual si noilor provocari pe care fiecare din tarile din regiune le are in momentul de fata in domeniul cultural. O asemenea retea regionala, care nu s-ar fi putut constitui cu cinci ani in urma, ar putea in prezent sa contribuie la noi initiative in domeniul politicilor culturale si la cresterea impactului actiunilor similare din regiune.
Detalii la www.policiesforculture.org.
23/01/2006 Rezultatele selectiei participantilor la seminarul de training ECUMEST. In urma primirii a peste 70 de inscrieri la seminarul din 20-21 ianuarie, ECUMEST a selectionat 30 de candidati. A fost acordata prioritate persoanelor care nu au urmat pina in prezent alte programe de pregatire - la nivel academic sau de scurta durata. Participantii au fost persoane cu experienta in domeniu, care lucreaza fie direct in dezvoltarea si realizarea unor proiecte culturale, fie ocupa pozitii de decizie privind initierea si finantarea unor proiecte culturale. ECUMEST va edita o publicatie cuprinzind materialele realizate pentru desfasurarea acestui training. Mai multe detalii vor fi disponibile in curind. Consultati prezentarea seminarului...
Numar pagini: 28 | 6  7  8  9  10   ... 28